9 Nisan 2012 Pazartesi

YAŞANASI BİR EV
























    *

7 yorum:

  1. burada yaşamak için kalabalık olmak lazım. pek bi sakin, düz, düzenli ve her şey yerli yerinde. insanın canı sıkılır canııımmm :))))

    YanıtlaSil
  2. biraz kalabalık iyi olabilir evet ama çok olmasın yaa :)) hem ortalığı dağıtır çok kalabalık ;) sükuneti sevdiğimden herhalde böyle yerler beni hep cezbediyor.

    YanıtlaSil
  3. tesadufun boylesi! bu evin burda olmayan baska bi acidan cekilmis fotosunu gorup, asik olup, sahip olmayi cok derinden isteyen bana harika bi supriz. tanrimsi bisiy var sanirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir sürprize vesile olmama sevindim :)) ev benim de çok hoşuma gitti. bu tarz modern mimariler ilgimi çeker hep nedense. dekorasyon merakım zamanla mimari yapılara kaydı. beğendiklerimi de böyle paylaşıyorum işte :)

      Sil
  4. ayrica bu fotolarin kaynaginin linkinide koyabilir misin, ayrica elie saab da cok kimsenin ilgi alaninda deildir, sen kimsin?

    YanıtlaSil
  5. tüm yayınlarımın altında küçük bir yıldız var dikkatinizi çekti mi bilmem. bu yıldızlar kaynak linklere bağlıdır. oradan ulaşabilirsiniz.
    elie saab'a gelince vazgeçemediğim modacılardandır. her sezonu dikkatle takip ederim. özellikle haute couture tasarımlarını. genelde yaptığım tasarımlarda da onun esintisi görülür. (kendi çapımda tabi) ben marmara üniv. teknik eğt. fak. tekstil eğitimi mezunuyum. şu anda öğretmen olabilmek için kpss ye hazırlanıyorum. arada da bir şeyler dikiyorum vakit buldukça. o yüzden takip ediyorum sürekli.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...